Exped Dura 5R LW är ett av de mest pålitliga liggunderlagen på marknaden, särskilt för de som söker komfort och hållbarhet under sina friluftsäventyr. Med sin genomtänkta design och avancerade teknologi erbjuder denna liggunderlag en utmärkt kombination av värme, komfort och hållbarhet.

Vad är Exped Dura 5R LW?

Exped Dura 5R LW är en liggunderlag som är konstruerad för tuffa förhållanden. Den är tillverkad av högkvalitativa material som ger både komfort och hållbarhet. Med en R-värde på 5.2 är den idealisk för användning i kalla temperaturer och garanterar att du håller dig varm under natten. Om du vill veta mer om hur du kan köpa denna liggunderlag i Sverige, besök gärna vår produktbeskrivning.

Teknologiska Funktioner

Exped Dura 5R LW har flera teknologiska funktioner som gör den särskilt anpassad för utomhusbruk. Här är några av de mest framstående funktionerna:

Material och Konstruktion

Liggunderlaget är tillverkat av 75 D / 170 D Polyester, vilket gör det extremt slitstarkt och tåligt mot punkteringar och slitage. Ytan är belagd med en TPU film för att ytterligare öka dess hållbarhet och vattentålighet. Detta gör den lämplig för både sommar- och vinterbruk.

Intern är den fylld med syntetisk isolering, vilket bidrar till dess höga R-värde och gör den perfekt för kalla klimat. Dessutom har den konstruktion med Exped’s patenterade Schnozzel Pumpbag som medföljer, vilket gör uppblåsning enkel och snabb.

Komfort och Användarvänlighet

Den ergonomiska designen fokuserar på att ge optimal komfort under natten. Liggunderlaget är 197 cm lång och 65 cm bred, vilket ger gott om utrymme för en bekväm natts sömn. Tjockleken på 7 cm garanterar att du inte kommer att känna några ojämnheter från marken under dig.

Låg Vikt och Litet Packvolym

Trots dess robusthet och komfort, väger Exped Dura 5R LW endast 845 gram, vilket gör den lätt att bära med sig under vandringar och expeditioner. Dess lilla packvolym på 23 x 14 cm gör den enkel att förvara och transportera. Detta gör den idealisk för både korta och långa resor.

Fördelar Med att Köpa Från Outdoorpro.dk

En av de största fördelarna för svenska kunder är att de kan köpa Exped Dura 5R LW direkt från den danska friluftsbutiken Outdoorpro.dk. Trots att butiken är baserad i Danmark, erbjuder de snabb och bekväm leverans till Sverige. Detta gör det enkelt för svenska friluftsentusiaster att få tillgång till högkvalitativa produkter utan att behöva leta lokalt.

Ett Brett Utbud av Produkter

Outdoorpro.dk erbjuder inte bara Exped Dura 5R LW utan ett brett utbud av andra friluftsprodukter som kan komplettera din utrustning. Vare sig du behöver tält, sovsäckar, ryggsäckar eller andra tillbehör, har de ett omfattande sortiment som täcker alla dina behov.

Kundservice och Support

Butiken är också känd för sin utmärkta kundservice och support. De är alltid redo att hjälpa dig med att välja rätt produkt och svara på dina frågor. Deras engagemang för kundnöjdhet gör dem till ett pålitligt val för alla dina friluftsbehov.

FAQ

You may also like