Regnet diskriminerar inte, utan både de äldre och de yngre kan förvänta sig att bli dyngsura när de ger sig ut under bar himmel med regnmoln på ingång. Med detta i åtanke är det därför av yttersta vikt att du inte bara köper ett paraply till dig själv, utan även ett paraply barn. Vi ska kika på de olika valmöjligheterna som du har för att garantera att alla familjemedlemmar förblir torra ute i den friska luften.

Paraplyer till både vuxna och barn

Vuxenparaplyer finns det många av, men dessa kan kännas en aning tunga och stora för de yngre barnen. Lyckligtvis nog finns det en smidig lösning: nämligen barnparaplyer. Ett paraply barn är framställt i ett mindre format med både en skärm, ett skaft och ett handtag som lämpar sig för de yngre familjemedlemmarna.

Många av dessa paraplyer är heller inte bara enfärgade, utan varje enskild typ av paraply barn har ett häftigt motiv på skärmen. Enhörningar, prinsessor, astronauter och dinosaurier är bara några exempel på fina motiv. Vi har inte ens nämnt det bästa än: varje paraply barn har en färgskiftande egenskap, så skärmen ändrar färg när den blir blöt!

När paraplyer inte är lämpliga

Visst finns det tillfällen då det inte är lämpligt eller tillåtet att bära på ett paraply. Kanske ska ni gästa en utomhuskonsert eller ta en cykeltur, och då är det inte en god idé att hålla upp ett paraply.

Som tur är finns det andra smarta lösningar vid dessa tillfällen: regnponchos! Välj antingen återanvändbara regnponchos eller engångsponchos. Det är fullt möjligt att köpa ett i taget, men du kan dessutom beställa upp till tusen ponchos åt gången. De är enkla att ta på sig och har en händig huva för att hålla huvudet torrt.

Varför du bör välja Paraplyland

Vare sig du vill köpa ett paraply barn eller ett vuxenparaply kan du hitta allt du eftersöker hos Paraplyland. Den här webbutiken drivs av äkta paraplyexperter och du kan förvänta dig att få tillgång till ett brett urval av olika högkvalitativa paraplyer.

Billiga paraplyer, vindsäkra paraplyer, bröllopsparaplyer, transparenta paraplyer och regnbågsparaplyer är bara några exempel på alla de olika regnskydden som du kan lägga vantarna på hos Paraplyland. Som kronan på verket erbjuds kostnadsfri frakt i hela Sverige, så du kan beställa ett paraply redan idag och få det levererat till ditt närmaste postombud med fri frakt!

Stort nicholas paraplyet fantastisk ventilation. Det stort paraplyet och ventilerade paraplyet! Fri frakt, har det intresse? Ges vid köp av paraply från Paraplyland. Hämtas ut hos ens närmaste posthus. Tack vare deras otroligt stora urval av paraplyer är det en ren chock om man inte hittar någonting som passar en. Vad sägs om ett stort paraplyet, ett regnbågsfärgat paraply eller ett mer diskret svart paraply? Vilken typ av person man än är kommer någon av dessa fantastiska färger och material att falla en i smaken.

You may also like